Salamander BluEvolution 92 mm

Sistemul BluEvolution reprezintă în sine o nouă clasă de profile conceput având ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei în întregime. Cu cât acesta e mai mic cu atât confortul Dumneavoastră crește și costurile de încălzire scad.

Adâncimea de construcție ( 92 mm), numărul de cameră (6) și aranjarea lor inteligentă, cele trei garniture de etanșare influențează performanțele tehnice. Sistem de etanșare cu două garnituri de  tamponare și o garnitură de mijloc, două din cele trei fiind poziționate pe cercevea. 

Ferestrele trebuie să îndeplinească standarde ridicate de design, înalte norme tehnice, stabilitate în  timp, rezistență la încercări de efracție și la intemperii. 

Ferestrele realizate din sistemul de profile Salamander BluEvolution reprezintă cea mai avansată tehnologie disponibilă pe plan mondial la momentul actual în domeniul tâmplăriei PVC. Combinat cu   înălțimea mică de 118 mm care permite suprafețe vitrate mari, îndeplinind toate criteriile ecologice și  venind cu o suprafața superdensa reprezintă perfecțiunea – made in Germany.

Datorită concepției inteligente puteți folosi un pachet de sticlă cu o grosime de până la 60 mm.

Date tehnice:

Garnituri de etanșare: 3

Număr de camere: 6

Adâncimea de construcție: 92 mm

Izolare termică (fereastră cu sticlă și armătura)Uw =0.73-0.83 W/m2K

Geam termoizolant cu 3 foi de sticla52- 60 mm