TERMENI SI CONDITII

SC CONFORT PLAST PLUS SRL

 

Numarul din Registrul Comertului: J22/702/2020

Cod Unic de Inregistrare: RO42346094

Capital social: 200 lei

Punct de lucru: Șoseaua Bucium nr 46 – Iași

Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului SC CONFORT PLAST PLUS SRL îsi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori“. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial sau cu scop de prezentare care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Este strict interzis folosirea/utilizarea in orice scop a fotografiilor/filmelor (sau a parti din aceste fotografii/filme) si a elementelor grafice (logo, etc) ce se regasesc in site-ul www.confortplast.ro fara acordul scris al administratorului societatii CONFORT PLAST PLUS SRL

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictionează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Administratorul  CONFORT PLAST PLUS SRL face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe.

Prin folosirea site-ului www.confortplast.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii www.confortplast.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Administratorul www.confortplast.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.confortplast.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office.confortplast@gmail.com

CONFORT PLAST PLUS SRL
RO 42346094
J22/702/2020
Capital social 200 lei
Punct de lucru: Iași, Șos. Bucium, Nr.46, 700283
Sediul social: str. Ion Inculeț, nr.9, bl. 678, sc. A, ap.9

Confort Plast Plus © 2024. Toate drepturile rezervate